Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ισοπαλία 1-1 ο Ηρακλής στη Λευκάδα με Τηλυκράτη






«Αναιμικός» στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς παρουσιάστηκε ο Ηρακλής που ήρθε ισόπαλος 1-1 στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της χρονιάς με αποτέλεσμα το όραμα των πλέι οφ να απομακρύνεται.

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται πια ένα «μικρό» θαύμα για να καταφέρουν και επιπλέον θα χρειαστούν ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων καθώς παρέμειναν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Αντίστοιχα και ο Τηλυκράτης έχασε έδαφος αφού η σημερινή ισοπαλία τον έριξε στην τρίτη θέση με την Νίκη Βόλου να ισοβαθμεί μαζί του μετά τη νίκη της μέσα στην Κρανούλα επί της τοπικής Δόξας.

Οι Λευκαδίτες, πάντως, έχασαν κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για να πάρουν τη νίκη αλλά «σκόνταψαν» στο δοκάρι του Κελπέκη και στην πολύ καλή απόδοση του Κωνσταντινίδη που απέκρουσε δύο φορές πάνω στη γραμμή.

O Ηρακλής ξεκίνησε ορεξάτος το παιχνίδι και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου μετρούσε ήδη δύο καλές ευκαιρίες με τον Γεωργίου (σέντρα σουτ στο 16’ που δεν βρήκε στόχο, σέντρα στο 33’ που πέρασε ανεκμετάλλευτη).

Στη συνέχεια, όμως, ο Τηλυκράτης ισορρόπησε το παιχνίδι που όμως εξαντλήθηκε στη μεσαία γραμμή, αφού δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να μπει κάποιο γκολ. Σημαντικότερη ευκαιρία του ήταν μια εκτέλεση φάουλ με τον Νάκο από τα αριστερά που όμως μπλόκαρε ο Κελπέκης.

Καθώς, λοιπόν, το παιχνίδι ήταν μέτριο, μοιραία τις εντυπώσεις έκλεψαν οι διαπληκτισμοί του Σούλη Παπαδόπουλου με τους διαιτητές, αφού διαφωνούσε σχεδόν σε κάθε απόφασή τους. Με το ξεκίνημα, μάλιστα, της επανάληψης, ο 4ος διαιτητής θέλησε να τον αποβάλλει, αλλά πήρε την απόφασή του πίσω, αποβάλλοντας τελικά τον αντιπρόεδρο του ΤΑΠ, Γιώργο Μανίκα που καθόταν στον πάγκο.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου (50’), όμως αντ’ αυτού ο παίκτης πήρε κίτρινη κάρτα για θέατρο κάτι που έκανε και πάλι έξαλλο τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο Ηρακλής έχει μπει πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Παπαδόπουλος τόνωσε την επίθεσή του γραμμή με την είσοδο του Κωνσταντινίδη που έμεινε στον πάγκο παρά το χατ-τρικ που σημείωσε στον αγώνα με την Σκύδρα

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Τηλυκράτης ανοίγει το σκορ. Ηταν το 58ο λεπτό όταν ο Παπανίκου με ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Καταγή, ανοίγει το σκορ.

Όμως, οι Λευκαδίτες δεν προλαβαν να χαρούν το προβάδισμα που πήραν αφού τρία λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Νατσιόπουλος που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Γεωργίου στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα εκτέλεσε φάουλ και ο Χασιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 61ο λεπτό.

Μετά την ισοφάριση ο Τηλυκράτης βγήκε μπροστά για να επιτύχει και δεύτερο γκολ αλλά το δοκάρι του Κελπέκη στο 76’ (σουτ του Θανέλα) και οι δύο σωτήριες επεμβάσεις του Κωνσταντινίδη (στο 74’ αποκρούει πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Θανέλα και στο 77’ απομακρύνει και πάλι πάνω στο γραμμή κεφαλιά του Αχείμαστου) δεν του το επέτρεψαν.

Διαιτητής: Ν. Παπαγεωργίου (Αθηνών) - Βοηθοί: Αν. Φωτόπουλος (Αθηνών), Σπ. Μπατζιόπουλος (Αθηνών)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Σταυράκης, Κιουταχίδης, Ρούσης, Καταγής, Ιασωνίδης, Αχείμαστος, Καραγιαννίδης, Νάκος (90’+ Αλμπάνης), Παπανίκου (68' Συμελίδης), Θανέλας, Κατσίκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κελπέκης, Τροίρης, Παπαστεριανός. Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσούρας, Παληγέωργος (46' Κωνσταντινίδης), Οικονόμου, Χιονίδης (73' Μωυσίδης), Τσιλιανίδης, Γεωργίου (60' Νατσιόπουλος).

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου