Κυριακή 27 Μαΐου 2012

2ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας

Με απόλυτη επιτυχία, τόσο από οργανωτική άποψη, όσο και από την πλευρά των συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία
πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου στην πόλη της Λευκάδας ο 2ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.1 χιλιομέτρων καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις των 5 χιλιομέτρων και 800 μέτρων για μαθητές Δημοτικού, που συνδιοργάνωσαν ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας «Φίλανδρος», ο Δήμος Λευκάδας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο ΣΕΓΑΣ.
Εκατοντάδες δρομείς από δεκάδες σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος και χειροκροτήθηκαν σ’ όλη τη διαδρομή από τους συμπολίτες μας που, όπως όλα δείχνουν, έχουν αγκαλιάσει και έχουν κάνει δική τους υπόθεση τους αγώνες αυτούς.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών -ο μικρότερος ήταν μόλις 5,5 και ο μεγαλύτερος 78 χρόνων- καθώς και ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στη χώρα μας, γεγονός που έχει να κάνει με τους ιδιαίτερους δεσμούς της Λευκάδας με τη χώρα αυτή, λόγω του Λευκάδιου Χερν, στο όνομα του οποίου ήταν αφιερωμένος και ο Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων.
Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, νικητής αναδείχθηκε ο Καραβίδας Γεώργιος (ΑΕΚ), με χρόνο 1:21:48, ακολούθησε ο Μουσούντας Κωνσταντίνος (ΑΟ Πέλοψ Πατρών) με 1:22:26 και ο Κατσίκης Αντώνιος με 1:23:38 ( Σ.Μ.ΑΧ Φειδιππίδης).
Στο Δρόμο Υγείας πέντε χιλιομέτρων τις τρεις πρώτες θέσεις κατάλαβαν οι: Βουτσινάς Παναγιώτης (ΑΟ Πέλοψ Πατρών) με χρόνο 0:16:00, Κοκόλας Κωνσταντίνος (ΑΟ Πέλοψ Πατρών) με 0:16:24 και Μάτσης Μιχαήλ (ΑΟ Κέρκυρας) με 0:17:52.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες (15 γκαλερί με είκοσι φωτογραφίες η κάθε μία).
Φ.Κ. – Β.Σ.

                                                          
 ΠΗΓΗ: http://www.kolivas.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου