Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σε Βόνιτσα και Πρέβεζα 10-15 Ιουλίου το Ionian Beach Volley 2012






Μετά το περσινόεπιτυχημένο τουρνουά Preveza Beach Volley 2011, φέτος 10-15 Ιουλίου θαγίνει σε δύο μαγευτικές τοποθεσίες που βρέχονται από τα νερά του Ιονίου τηΒόνιτσα (10-12 Ιουλίου) και το
Κανάλι Πρέβεζας (13-15 Ιουλίου) το Ionian Beach Volley 2012 με την συμμετοχή 40 εντυπωσιακών αθλητριών του Ελληνικού καιΕυρωπαϊκού Volley.

Ένα τουρνουά με δύο στάσεις και το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τουςπερισσότερους πόντους συνολικά είναι ο μεγάλος Νικητής.
Η διοργάνωση εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της ΕΟΠΕ (Ελληνική ΟμοσπονδίαΠετοσφαίρισης Ελλάδος).Το ταξίδι ξεκινά στις 10 Ιουλίου με αφετηρία την Βόνιτσα.
Οι 40 αθλήτριες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τη μάχη στο μοναδικό στην ΕλλάδαVolley Tour Tournament με δύο μεμονωμένα τουρνουά και με συμμετοχή αθλητριών απότο πρωτάθλημα Α1 γυναικών.
Στο φετινό Ionian Beach Volley θα συμμετέχουν διεθνείς παίκτριες που πρόσφατα αγωνίστηκαν μετην Εθνική ομάδα στο Europa League όπως η Γιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς), η Τζίνα Λαμπρούση (ΗρακλήςΚηφισιάς), και η Μαρία Νομικού (Ασυστέλ Νοβάρα).

Επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης:http://www.ionianbeachvolley.gr/

Δηλώσεις συμμετοχής:ioniancircuit2012@gmail.com

Χορηγός επικοινωνίας:onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου