Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τοπικός Πυρήνας Χρυσής Αυγής Λευκάδος για τις ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Λευκάδος Βονίτσης.


                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή τις ενέργειες του κλιμακίου της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λευκάδος Βονίτσης εναντίον του Κινήματός μας έχουμε να πούμε τα εξής :

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή μετά τις τελευταίες δυο επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις και με την στήριξη του 7% των Ελλήνων και Ελληνίδων ψηφοφόρων αποτελεί νόμιμο πολιτικό κόμμα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου με αυξάνουσα δυναμική. Προφανώς το γεγονός αυτό οι επαγγελματίες συνδικαλιστές εργατοπατέρες οι οποίοι προέρχονται από τα ιδεολογικά κατάλοιπα των αρχών του 20ου αιώνα δεν μπορούν να το χωνέψουν. Όσους εφιάλτες κι αν βλέπουν ας το πάρουν χαμπάρι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει και θα μείνει στα Εθνικά, Κοινωνικά, Οικονομικά και Πολιτικά εν γένει πράγματα της πολύπαθης Πατρίδος μας. Τώρα όσο αναφορά για τις δράσεις του Εργατικού Κέντρου εναντίων του Κινήματός μας με τις επισκέψεις στον Κο Δήμαρχο Λευκάδος και στον Κο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος για τις οποίες δεν είμαστε βέβαιοι στο κατά πόσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων και Ελληνίδων εργαζομένων και ανέργων και όχι των παρανόμως εισαγωμένων λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν κατά κόρο συμβάλλει στην καταστροφή του επιπέδου των μεροκάματων, στην αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων και Ελληνίδων και στην επιβολή του εργασιακού μεσαίωνα που ζούμε σήμερα. Συν αυτό οι Έλληνες και Ελληνίδες βιώνουν την αποκρουστικότερη μορφή εγκληματικότητας από τα εισαγόμενα ήθη των λαθρομεταναστών σε καθημερινή βάση και κατηγορούν το κίνημά μας για την απόφασή του να στηρίξει την δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία ; Δεν έχουν να πούν κάτι για όλα αυτά ; Τα αγνοούν σκοπίμως ; Εμείς δηλώνουμε ότι θα κάνουμε το ΠΑΝ για να στηρίξουμε το έργο της Αστυνομίας και των χαμηλά αμειβόμενων Αστυνομικών οι οποίοι με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν δεν δύναται να είναι πανταχού παρόντες, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

 Τα όσα συκοφαντικά λένε ότι διώκουμε μετανάστες και στη συνέχεια θα διώξουμε τον κάθε εργαζόμενο σας απαντούμε και υποσχόμαστε ότι θα στηρίξουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων και Ελληνίδων εργαζομένων και ανέργων. Εμείς θα στηρίξουμε το γνήσιο και όχι καπηλευμένο Εθνικό Λαϊκό Συνδικαλιστικό Κίνημα σε υγιείς Εθνικές και Κοινωνικές βάσεις και όχι στα διεθνιστικά πρότυπα που επαγγέλλεσθε εσείς οι οποίοι με την όποια ανοχή σας στο σύστημα που ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ συμβάλλατε στην αποδόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων της Ελληνικής Κοινωνίας. Μιλούν για μετανάστες όταν η πλειονότητά τους είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλά και πολλοί από αυτούς που έχουν χαρτιά τα πήραν παράνομα. Όλοι αυτοί πρέπει να απελαθούν ΑΜΕΣΑ από την Πατρίδα μας εκτός κι αν οι εν λόγο επαγγελματίες εργατοπατέρες συνδικαλιστές στηρίζουν την παρανομία και την παραβατικότητα. Όπως επίσης δηλώνουν οι λαθρομετανάστες είναι ταξικά τους αδέλφια. Εμείς τους προτείνουμε να τους υιοθετήσουν και να τους στεγάσουν στα σπίτια τους και ας κάνουν παρέα και με τα παιδιά τους. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Τοπικός Πυρήνας Χρυσής Αυγής Λευκάδος που σύντομα θα έχει και γραφεία όπου εντοπίζει να απασχολούνται από τον οποιονδήποτε λαθρομετανάστες ακόμη και όπου ενοικιάζονται κατοικίες σε αυτούς θα γίνεται ΑΜΕΣΑ καταγγελία στις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές αρχές και θα ζητείται το προφανές, η εφαρμογή του νόμου. Τέλος στην ανοχή της ανομίας και παραβατικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου