Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχουν προκηρύξει για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε., όπως επίσης και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων που θα γίνουν σε ολόκληρη τη χώρα.
   
    Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να δώσουν μαζικά, ενωτικά και δυναμικά το παρόν αύριο στο συλλαλητήριο και την πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν αρχικά έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24- Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα), στις 10.00 το πρωί και από εκεί θα πορευτούν προς το Πεδίον του Άρεως, όπου μία ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί το συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.

    «Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας… Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε». Με το μήνυμα αυτό οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα αγωνιστούν να μην περάσει το νέο πακέτο των «βάρβαρων» μέτρων, να μην συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, «στραγγαλίζει» οικονομικά τα νοικοκυριά και ισοπεδώνει τα εργασιακά, συνταξιοδοτικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.  


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου