Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο στη Λευκάδα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ



Σεμινάριο στη Λευκάδα  για τη «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων»

  Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων», που γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «LOC PRO II - Στήριξη & Προώθηση Τοπικών Προϊόντων & ΜΜΕ με τη Χρήση Μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών».



  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί  τις ημέρες:

  Παρασκευή  2/11/2012              16:00μμ – 20:00μμ

  Σάββατο       3/11/2012              9:00πμ – 15:00μμ

στις εγκαταστάσεις  του Κτιρίου Εργαστηρίων των  Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων Παραρτήματος  Λευκάδας  στο χώρο εργαστηρίου  Ε5 - (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 11 , Τ.Κ. 31100, ΛΕΥΚΑΔΑ).


  Το σεμινάριο αποσκοπεί στην κατάρτιση των συμμετεχόντων στη χρήση των Τ.Π.Ε. για την υποστήριξη των επαγγελματιών – παραγωγών τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων σε δραστηριότητες προώθησης τοπικών προϊόντων.

  Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.


  Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα «LOC PRO II - Στήριξη & Προώθηση Τοπικών Προϊόντων & ΜΜΕ με τη Χρήση Μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» συμμετέχουν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ιταλίας.

  Επικεφαλής εταίρος είναι η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία 2007- 2013».


Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.


  Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λευκάδας, Θ. Βερύκιος καλεί τους επαγγελματίες και τοπικούς παραγωγούς να συμμετέχουν στα σεμινάρια του LOC PRO II ,  διότι με την απόκτηση μιας τέτοιας εμπειρίας, θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες προβολής και διάθεσης των προϊόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου