Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Σύσταση Μητρώου Αλλοδαπών Συνεργατών από το Επιμελητηρίο Λευκάδας

Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας
για σύσταση Μητρώου Αλλοδαπών Συνεργατών



Tο Επιμελητήριο  Λευκάδας για την αποτελεσματική  υποστήριξη ενεργειών τουριστικής προβολής στο εξωτερικό θα προβεί στη συγκρότηση Μητρώου Αλλοδαπών που διαμένουν μόνιμα ή περιοδικά στη Λευκάδα. Σκοπός του μητρώου είναι η εύρεση και επιλογή εθελοντών συνεργατών, που προέρχονται από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας.

Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν  θα αναλαμβάνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την κάλυψη μίας ειδικής ανάγκης-ενέργειας που αφορά τη χώρα από την οποία προέρχονται και η οποία θα εντάσσεται στα πλαίσια ενεργειών τουριστικής προβολής. H συμμετοχή των επιλεγόμενων συνεργατών σε οποιαδήποτε ενέργεια τουριστικής προβολής θα γίνεται κατόπιν καθοδήγησης και εκπαίδευσης.

Το Μητρώο θα είναι πάντα ανοιχτό στους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους, εντούτοις, η πρώτη αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη του έτους και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι φυσικά πρόσωπα της αλλοδαπής που διαμένουν μόνιμα ή επισκέπτονται, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη Λευκάδα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ebelef@otenet.gr ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη κα Λάζαρη Πανωραία στα τηλέφωνα 2645022686, 2645022381.

Απαραίτητα στοιχεία κατά την επικοινωνία των ενδιαφερόμενων είναι: όνομα, χώρα προέλευσης, επάγγελμα και στοιχεία επικοινωνίας (η αποστολή βιογραφικού είναι προαιρετική).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου