Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Στα Ιωάννινα ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Στα Ιωάννινα βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος την 24/03/2013 στα πλαίσια Ημερίδας Ακαδημιών Στίβου
που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ Σέγας Ηπείρου.Στην "7η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου" όπως ονομάζεται μπορούσαν να λάβουν μέρος  παιδιά ηλικίας ηλικίας 14 ετών και μικρότερα.
 Στην ημερήσια εκδρομή που πραγματοποιήθηκε και προκειμένου οι μικροί αθλητές να έρθουν σε επαφή με αγωνιστικούς ρυθμούς στίβου ο σύλλογος έλαβε μέρος με 30 παιδιά. Μαζί στην αποστολή συμμετείχαν και αρκετοί γονείς. Στην ανωτέρω ημερίδα διακρίθηκαν οι κάτωθι:

1. Κουβάτσης Νικόλαος δεύτερος στα 50μ. μίνι ΠΠ.

2. Βαρτζώκας Παύλος τρίτος στα 600μ. μίνι ΠΠ.

3. Γάκης-Βλάχος Δημήτριος τέταρτος στα 1000μ. ΠΠΑ.

4. Κοψιδάς Χρήστος πέμπτος στα 150μ. ΠΠΑ.

Να ευχυθούμε καλή και υγιή συνέχεια στους μικρούς αθλητές αλλά και τους προπονητές τους Κάτσενου Γεωργία και Κονιδάρη Μιχάλη.

Να αναφέρουμε πως επόμενη εκδήλωση για τις Ακαδημίες Στίβου του Φίλανδρου θα είναι το "Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων Γ' Ομίλου, Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' " που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λευκάδας την 06/04/2013 και ώρα 09:30πμ.

Τέλος την παραμονή του Ευαγγελισμού στον Δήμο Αιγιαλείας και την πόλη του Αιγίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος. Στον αγώνα αυτό την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης  κατάφερε και απέσπασε ο αθλητής του Φιλάνδρου Ιωάννης Σταματόπουλος με χρόνο 1:17'02''.

Να υπενθυμίσουμε πως την 3/4/2013 λήγουν οι δηλώσεις προς τον ΑΣΛ Φίλανδρο για τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει κράτηση για διαμονή και μετάφορα για όποιον ενδιαφέρεται.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου