Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Ναι» στο πολυνομοσχέδιο για την εκταμίευση της δόσης από τον βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτο. Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΝΔ

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια, με 168 ψήφους, 123 «όχι» και ένα «παρών», το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου δήλωσε πως «παρά τις Κασσάνδρες για τις δήθεν κυβερνητικές αρρυθμίες η κυβέρνηση βγήκε πιο ενωμένη παρά ποτέ».

Σημειώνεται πως το νομοσχέδιο υπερψήφισαν και οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και Θεόδωρος Σολδάτος. Ο πρώτος, βουλευτής Εύβοιας αποχώρησε πρόσφατα από τους ΑΝΕΛ στους οποίους είχε ενταχθεί μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ όταν καταψήφισε επί κυβέρνησης Παπαδήμου το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ο δεύτερος, βουλευτής Λευκάδας, διεγράφη από τη ΝΔ όταν καταψήφισε το τρίτο μνημόνιο. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή τους στο «μαντρί». Παρών δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην ΠΑΣΟΚ) Μάρκος Μπόλαρης.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρατήρησε πως «η κυβερνητική πλειοψηφία βγήκε ενισχυμένη» ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής των Μαρκόπουλο και Σολδάτο στη ΝΔ απάντησε : «Οψόμεθα…».

ΠΗΓΗ (όλο το άρθρο) ΕΔΩ

http://meganisinews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου