Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δήμος Λευκάδας:Απάντηση στην LefkasNews









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή το δημοσίευμα του lefkasnews.gr και της αναδημοσίευσής του από το troktiko.eu με θέμα: «Σπατάλη για αγορά στάσεων…» θέλουμε να σας ενημερώσουμε.






Αυτή ήταν  η κατάσταση μέχρι σήμερα των στάσεων ΚΤΕΛ στο οδικό δίκτυο της Λευκάδας

    Πολλές από τις στάσεις ήταν σκουριασμένες – τρακαρισμένες. Με μοναδική επιβάρυνση την προμήθεια των χρωμάτων, με δικούς μας εργάτες τις βάψαμε και τις αποκαταστήσαμε.










Εικόνα 2. Παλιά επισκευασμένη στάση



    Σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ για τις θέσεις που πρέπει να τοποθετηθούν  νέες στάσεις, προβήκαμε στη αγορά 11 στάσεων με κόστος 1.000,00 € συν ΦΠΑ τις οποίες αρχίσαμε να τοποθετούμε






Οι στάσεις θα τοποθετηθούν σε όλο το οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα  στην διαδρομή Λευκάδα- Βασιλική (38 km) όπου κινείται ο μεγαλύτερος όγκος πολιτών, για την εξυπηρέτηση των μαθητών που μετακινούνται στα σχολεία τους, των δημοτών και των επισκεπτών.

Για την δημοτική αρχή προτεραιότητα έχουν οι δημότες  και οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητά τους.

Δυστυχώς κριτική κάνουν αυτοί  που μετακινούνται με τα αυτοκίνητά τους και δεν είναι αναγκασμένοι να περιμένουν στον ήλιο ή στην βροχή για να περάσει το λεωφορείο.

Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με ευαισθησία, μέσα από αυτή τη δύσκολη οικονομική κρίση, διαθέτοντας ελάχιστα ποσά αλλά τα απολύτως αναγκαία για να κάνουμε παρεμβάσεις.

Αυτό όμως στεναχωρεί κάποιους .

Εμείς πορευόμαστε με τις θετικές απόψεις.



Υ.Γ. Αν κοιτάξει κάποιος στα εργοστάσια κατασκευής οι τύποι στάσεων που αγοράσαμε είναι συμβατοί με το περιβάλλον και είναι η οικονομικότερη προσφορά που οι υπηρεσίες μας βρήκαν από τα εργοστάσια παραγωγής τους (1.000,00 € η μία).

Τέλος ούτε αντιπροσωπίες πώλησης στάσεων ΚΤΕΛ υπάρχουν στη Λευκάδα, ούτε εργοστάσια που τις κατασκευάζουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου