Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης










Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τα ίχνη του σχεδιαστή αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή. Αυτό ήταν, άλλωστε, το γεγονός που παρακίνησε τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος να τον αναζητήσουν, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο Μιχάλης Ασλάνης εντοπίστηκε από μία υπάλληλο-συνεργάτιδά του να κείτεται στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του, έχοντας δίπλα του μεγάλη ποσότητα χαπιών και τέσσερα σημειώματα, εκ των οποίων τα δύο γραμμένα στα Γαλλικά, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr- ανέφερε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο. Φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για εγκληματική ενέργεια.

Η συνέχεια ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου