Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πολύ ικανοποιητική είναι η κάλυψη των θέσεων των εισακτέων στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων




 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


                                                                                                                          30 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύ  ικανοποιητική η κάλυψη των θέσεων εισακτέων στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων


Η Διοικούσα Επιτροπή βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσει  ότι, και μετά τη λαίλαπα του «Σχεδίου Αθηνά», το Ίδρυμά μας κατόρθωσε να καλύψει πολύ ικανοποιητικά τις θέσεις των εισακτέων σε όλα τα Τμήματά μας.

Συγκεκριμένα, στην Κεφαλονιά έχουμε φέτος 268 εισακτέους, στη Ζάκυνθο 127 και στη Λευκάδα 218. Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων, σε όλα τα Τμήματα και τις εισαγωγικές κατευθύνσεις, είναι 613 φοιτητές έναντι 813 το 2012, επειδή πέρυσι το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας είχε 222 εισακτέους. Αυτό σημαίνει ότι αν εξαιρεθεί το Τμήμα αυτό, το οποίο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μέχρι το 2018, τα άλλα Τμήματα με τις κατευθύνσεις τους παρέμειναν ακέραια. Η προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής και όλων των ενδιαφερομένων πρέπει στο εξής να επικεντρωθεί στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, ώστε την επόμενη χρονιά να έχει εισακτέους.

Η Διοικούσα Επιτροπή εύχεται στους  νέους φοιτητές καλή επιτυχία στις σπουδές τους και υπόσχεται ότι  θα προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει  το επίπεδο των σπουδών τους και  να διευκολύνει τη διαβίωσή τους στα  νησιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου