Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ο Τηλυκράτης









ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ανατροπή σκηνικού και οριστικά δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.


Μπορεί με προηγούμενό μας κείμενο να αφήναμε ελπίδες για συμμετοχή του Τηλυκράτη στο πρωτάθλημα, αφού είχαν γίνει ορισμένες κινήσεις, αλλά με χθεσινές πληροφορίες, που φαίνεται να επιβεβαιώνονται, είχαμε ανατροπή των δεδομένων και πλέον το Ιστορικό σωματείο δεν θα αγωνιστεί κάπου την σεζόν που μας έρχεται.

Το πως φτάσαμε ως εδώ και λίγες μέρες πριν το τελευταίο....σφύριγμα της μεταγραφική περιόδου, ο Τηλυκράτης δεν έχει μπει στο γήπεδο και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα κατέβει οριστικά, λίγο πολύ όλοι το γνωρίζετε. Ο μεγάλος λόγος, είναι το θέμα της "μη συννενόησης" που υπήρξε το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους, με απότελεσμα να μην βρεθεί λύση.

Όμως αυτό που μας οδηγεί και γράφουμε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, είναι η διορία που είχε θέσει η ΕΠΟ στα σωματεία για την ρύθμιση των οφειλών από κάρτες και ποινές προς αυτή μέχρι στις 23 Αυγούστου και παρά την σιωπηρή παράταση που είχε δοθεί, αυτό το πόσο δεν έχει πληρωθεί. Μιλάμε, για ένα ποσό πάνω κάτω 1000 ευρώ.

Επίσης, στην χθεσινή κλήρωση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ειπώθηκε πως και η ίδια η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Τηλυκράτης δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.



http://www.lefkadasportnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου