Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Το ατύχημα του Αργύρη Αγγέλου χθες το βράδυ στη Λευκάδα





«Ένα μικρό ατύχημα στην παράσταση ήταν! Όλα καλά όμως! Ευχαριστώ θερμά την γιατρό στο Νοσοκομείο της Λευκάδας…»
έγραψε εχθές το βράδυ ο Αργύρης Αγγέλου στο twitter χωρίς όμως να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. Βέβαια το μήνυμα του ήταν καθησυχαστικό καθώς και η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μαζί με τη γιατρό.

Τι όμως συνέβη πραγματικά; Χθες το βράδυ ο ηθοποιός με τη Βανέσα Αδαμοπούλου και το θίασο έπαιζαν, στην παιδική παράσταση Μάικ ο Φασολάκης, στο θέατρο Λευκάδα. Μετά το τέλος της παράστασης, όπως κάθε φορά, οι ηθοποιοί ετοιμαζόντουσαν να βγουν έξω για να χαιρετίσουν τον κόσμο και να μοιράσουν αυτόγραφα. Ένα παραστράτημα όμως ήταν αρκετό για να συμβεί το ατύχημα.

«Την ώρα που πήγαινα να βγω έξω να χαιρετίσω τον κόσμο παραπάτησα και αντί να πατήσω στο σκαλί πάτησα στο κενό και βρέθηκα στο τσιμέντο. Είχε απόλυτο σκοτάδι και δεν έβλεπα τίποτα. Έπεσα από 1,5 μέτρο κάτω και δεν ήταν το θέμα η απόσταση αλλά το άγνωστο. Το συναίσθημα δεν μπορώ να σας το περιγράψω, ήταν τρομακτικό να μην ξέρεις τι συμβαίνει και πού πέφτεις. Φοβήθηκα πολύ αλλά ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα, ούτε μια γρατζουνιά. Είχα Άγιο. Ο θίασος όμως τρόμαξε και με πήγαν στο ιατρικό κέντρο Λευκάδας για προληπτικούς λόγους», λέει αποκλειστικά στο Lefkaslive, ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός επίσης μέσω του site μας θέλησε να ζητήσει και μια συγνώμη από τους θεατές χθες το βράδυ, παιδιά και μεγάλους, που εξαιτίας αυτού που συνέβη δεν μπόρεσε να βγει να τους χαιρετίσει και να μοιράσει αυτόγραφα.

ΠΗΓΗ   www. lefkaslive.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου