Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα, οπλοφορεί με άδεια του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.









Στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα, οπλοφορεί με άδεια του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Αναδημοσίευση απο το thebest.gr


Του  Νίκου Σύφαντου

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής από τη Δυτική Ελλάδα οπλοφορεί νόμιμα με άδεια οπλοφορίας που του έχει χορηγηθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η άδεια είχε εγκριθεί στο παρελθόν και δεν έχει ανακληθεί, παρά το γεγονός οτι πληροφορίες αναφέρουν οτι σε ανύποπτο χρόνο ο συγκεκριμένος άνδρας το έχει χρησιμοποιήσει με αδόκιμο τρόπο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι λόγοι που το στέλεχος της Χρυσής Αυγής είχε επικαλεστεί για τη χορήγηση της άδειας, σχετίζονταν με το γεγονός οτι είχε ενταχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων πριν από χρόνια, για υπόθεση που σχετιζόταν με αποκάλυψη κυκλώματος διαφθοράς σε υπηρεσία Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της Αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα επιδίωξαν να του αφαιρέσουν την άδεια πριν από μερικούς μήνες, αλλά η προσπάθειά τους προσέκρουσε στις διατάξεις του Νόμου.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας οπλοφορεί, είχε -επίσης σε ανύποπτο χρόνο-προκαλέσει αντιδράσεις και σε άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου