Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών







ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών  Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών



 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας), μετά από σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημερώνει όλους τους εμπόρους Αγροτικών προϊόντων, εφοδίων-εισροών ότι οφείλουν να γραφτούν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, μέσω των Επιμελητηρίων.



Η εγγραφή σ ’αυτό το μητρώο είναι προϋπόθεση για την εγγραφή  τους στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών  Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών.

Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του Ενιαίου Μητρώου Εμπόρων  Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και  Εισροών  του ΥΠΑΑΤ με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) και μετά από  επικείμενες νομοθετικές αλλαγές, οι παραπάνω έμποροι θα ενημερωθούν  για τα βήματα που θα ακολουθήσουν προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών.



Στην ιστοσελίδα του  ΥΠΑΑΤ υπάρχει σχετική επιλογή (εικονίδιο) μέσα από την οποία  μπορείτε να ενημερωθείτε γ’ αυτό το μητρώο (www.minagric.gr-ψηφιακές υπηρεσίες-Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών).











  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου