Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα η ημερίδα «Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας» στη Λευκάδα





Σήμερα η ημερίδα «Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας»

Πλήρως ενημερωτική ήταν η ημερίδα της EQUAL SOCIETY για την Απασχόληση τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας.  Παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι απαιτούμενες τεχνικές αναζήτησης εργασίας που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος εργαζόμενος.
Μια παρουσίαση κατάλληλα δομημένη πάνω στις επαγγελματικές ευκαιρίες, στις τάσεις της αγοράς και της επιχειρηματικότητας. Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σε ανοιχτό διάλογο με τους εισηγητές για το τι πρέπει να προσέχουν όταν αναζητούν εργασία καθώς και με ποιο τρόπο να προβάλλουν προς τα έξω καταλλήλως την επαγγελματική τους εικόνα.
Σήμερα 26 Νοεμβρίου η μέρα είναι αφιερωμένη στις «Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας». Μια ακόμη ενημερωτική ημερίδα της EQUAL SOCIETY με σκοπό την παρουσίαση των επιχειρήσεων σήμερα, των εναλλακτικών σεναρίων επαγγελματικής διεξόδου όπως η κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και όλα τα εργαλεία χρηματοδότησης και οι μηχανισμοί υποστήριξης που αφορούν εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα σε ισχύ.
Πρόκειται σαφώς για μια εκδήλωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τομέα της επιχειρηματικότητας, να πάρουν ιδέες για μελλοντική υλοποίηση και να συζητήσουν με τους ομιλητές για τη δική τους σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση.
Κεντρικοί ομιλητές ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας, Δημήτρης Άσπρος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συμβούλων Data RC, Σπύρος Φρεμεντίτης δημοσιογράφος και πρόεδρος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.
Η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας» θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας και ώρα 17.00–19.00. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στην «Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας».
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους παρευρισκόμενους.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2645 022578 ή στο 6947308529.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου