Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχριάννιτο μήνυμα διοίκησης Επιμελητηρίου Λευκάδας







ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, εκ μέρους της διοίκησης του φορέα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με αφορμή την έλευση του νέου έτους η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.
Το νέο έτος αναμένεται να είναι μια κρίσιμη χρονιά για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. Είναι γεγονός ότι η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά είναι εξαιρετικά δυσμενής και επιβάλλεται να καταβάλλουμε προσπάθειες κυριολεκτικά πάνω από τις δυνάμεις μας, για να κρατήσουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά και να μη προστεθούμε και εμείς στο ατελείωτο κατάλογο των ανέργων.
Εν μέσω αυτής της οικονομική συγκυρίας η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας είναι αποφασισμένη να προβεί σε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σας στηρίξει και να επιδιώξει λύσεις στα προβλήματά σας είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο.
Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, να σας προσφέρουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για κάθε θέμα που άπτεται των ενδιαφερόντων σας, για να παρέμβουμε σε επίπεδο τόσο τοπικής όσο και κεντρικής διοίκησης με στόχο την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών του Νομού αλλά και της συνολικής ανάπτυξης του τόπου μας.
Το Επιμελητήριο μας, ως ο κατεξοχήν εκπρόσωπος των επαγγελματιών της Λευκάδας, έχει τις πόρτες του ανοιχτές στον καθένα από εσάς προκειμένου να σας ακούσει, να συζητήσει μαζί σας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι η συλλογική προσπάθεια μπορεί να αποφέρει καλά αποτελέσματα.
Χρόνια Πολλά!
Καλή Χρονιά σε όλους σας!
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου