Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ενέργειες Νησιωτικών Επιμελητηρίων για Φορολογικό & Ασφαλιστικό







Ενέργειες Νησιωτικών Επιμελητηρίων για Φορολογικό & Ασφαλιστικό


Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00, στην αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» της Βουλής,  οι Πρόεδροι των νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας, μέλη του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών,  θα ενημερώσουν την Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, για τα προβλήματα που δημιουργεί το ισχύον φορολογικό και εργατικό καθεστώς στις μικρές επιχειρήσεις των νησιωτικών περιοχών.

Στην συνάντηση, εκτός από τα μέλη της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών και τους εκπροσώπους των 20 νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας,  έχουν προσκληθεί, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Δ. Σαμπαζιώτη, να συμμετάσχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, καθώς και οι Βουλευτές των νησιών.

Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και οι Βουλευτές για τα αρνητικά δεδομένα που δημιουργεί η νέα φορολογική και εργατική νομοθεσία στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις των νησιών, με τα προβλεπόμενα άδικα, εξωπραγματικά και εξοντωτικά πρόστιμα.

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου