Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ







Κάλεσμα για επιχειρηματίες για έκδοση οδηγού



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                 Λευκάδα 24/3/2014




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας προτίθεται να εκδόσει έναν καλαίσθητο δίγλωσσο οδηγό (ελληνικά-αγγλικά) για το 52ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 24 Αυγούστου 2014.
Ο οδηγός θα απευθύνεται στους επισκέπτες της Λευκάδας  και στους συμμετέχοντες και εκτός από τις πληροφορίες που αφορούν στη διεξαγωγή του φεστιβάλ θα περιέχει χρηστικές πληροφορίες για φαγητό, ποτό, διασκέδαση, αθλήματα και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.
Ο οδηγός θα διανέμεται από το Πνευματικό Κέντρο, από το τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας και από επιλεγμένα σημεία. Επίσης θα αποσταλεί ταχυδρομικά σε διάφορους Δήμους της χώρας.
Για το σκοπό αυτό προσκαλούμε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς του τουρισμού να συνεισφέρουν στην έκδοση του οδηγού με το ποσό των 20€. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει καταχώρηση της επιχείρησης με το λογότυπό της στην ειδική σελίδα των χορηγών του εντύπου.
Οι χορηγίες θα γίνονται δεκτές μέχρι 9 Μαΐου 2014 στο γραφείο του Πνευματικού Κέντρου, καθημερινά 9.00-14.00 (υπεύθυνη: κα Ιωάννα Φίλιππα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου