Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Σοκ στη Πρέβεζα-Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη μπαρ για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι






Πρέβεζα: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη μπαρ για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι - ''Βράζουν'' οι γονείς της 7χρονης που περιγράφουν τα όσα έγιναν!

Η καταγγελία και η σύλληψη του ιδιοκτήτη προκαλούν πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της πόλης...

Με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή ερευνάται από τις τοπικές αρχές η καταγγελία των γονιών σχετικά με ασέλγεια εις βάρος της 7χρονης κόρης τους, από έναν 52χρονο. Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 52χρονου στην Πρέβεζα.

Οι γονείς όταν έγιναν γνώστες του περιστατικού προέβησαν στην καταγγελία και στην συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε τον 52χρονο τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Τρίτης στο κατάστημά του.

Ο συλληφθείς, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το θέμα προκαλεί πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς το μπαρ που αφορά η σχετική καταγγελία είναι ένα από τα πιο γνωστά της πόλης...

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου