Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΘΡΗΝΟΣ για τον 35χρονο αστυνομικό και ΠΑΤΕΡΑ δύο μικρών παιδιών

Ένας 35χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών από την Ανδραβίδα, βρήκε τραγικό θάνατο τη στιγμή που προσπαθούσε να σταματήσει ένα νεαρό ο οποίος είχε διαρρήξει σπίτι στην περιοχή και είχε τραυματίσει ελαφρά τον ιδιοκτήτη, αλλά εκείνος τον μαχαίρωσε!

Ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ήταν εκτός υπηρεσίας όταν είδε τον δράστη που είχε εισβάλει στο σπίτι και προσπάθησε να τον συλλάβει. Όμως, εκείνος του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε περισσότερες από μία φορές και τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα στον τραυματισμένο αστυνομικό έτρεξαν περίοικοι, όμως ένα από τα τραύματα ήταν στην καρδιά και όταν έφτασε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ένας 30χρονος ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού αλλά και τον τραυματισμό ενός 35χρονου φίλου του.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου