Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Λύγδας Σπύρος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Λύγδας Σπύρος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Φίλες και φίλοι,
Πιστεύω ότι η νέα γενιά του τόπου μας μπορεί και πρέπει να συμμετέχει στα κοινά. Ο ενθουσιασμός, ο δυναμισμός, η όρεξη για δημιουργία και προσφορά των νέων σε συνδυασμό με την πείρα και τη γνώση των μεγαλυτέρων, είναι η καλύτερη εγγύηση για να αναδειχθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής και ηθικής κρίσης που βιώνουμε, η Λευκάδα μας έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μπροστά, να αφήσει πίσω της τα κακώς κείμενα, τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αδικίες του χθες και με πρωταρχικό γνώμονα το καλό των κατοίκων της να ανοίξει πανιά προς την δημιουργία, την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.
Μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, έχω έρθει σε επαφή με πολλά και διαφορετικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Ένιωσα την εργασιακή ανασφάλεια των νέων, την ανησυχία για την ρύπανση της περιοχής μας, την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών μας. Ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε απλά να κοιτάμε τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα, έφτασε η ώρα να βγούμε μπροστά, να χρεωθούμε τα προβλήματα και να βρούμε τις λύσεις. Μόνο έτσι, με προσωπική προσπάθεια από τον καθένα μας θα κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Στις εκλογές αυτές, συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Επιλέγω τον δρόμο της δημιουργίας, τον δρόμο των προτάσεων, τον δρόμο της προσφοράς και της συμμετοχής, επιλέγω να υπηρετήσω και να κριθώ από το να στέκομαι απέναντι.
Πιστεύω στις μικρές, ουσιαστικές νίκες που μπορούν καθημερινά να κερδηθούν με την συμμετοχή, τον αγώνα και την προσπάθεια όλων μας. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της στήριξης σας. Σας καλώ να στηρίξετε νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και να δώσουμε αυτό τον αγώνα μαζί.
Φιλικά,
Λύγδας Σπύρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Εκλογική Περιφέρεια Απολλωνίων
Τηλ. 6977889162

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου