Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ Α. ΓΚΕΡΕΚΟΥ






Απάντηση Σπ. Σπύρου σε Α. Γκερέκου: «Χάσατε την ψυχραιμία σας»



  Φανερά και σταθερά απούσα η Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, Α. Γκερέκου, από το νησί της, ενδεδυμένη το «προσωπείο» της ανεξάρτητης περιοδεύει στα Ιόνια Νησιά, μετά την αδράνεια και απραξία της, μοιράζοντας υποσχέσεις και αναμασώντας χιλιοειπωμένες ιδέες.

•    Χρησιμοποιεί στο πρόγραμμά της όλα τα έργα της Περιφέρειας που είτε κατασκευάζουμε είτε έχουμε προγραμματίσει να κατασκευάσουμε, κομίζοντας «γλαύκας» σε με Περιφέρεια την οποία γνωρίζει μόνο από «καρτ ποστάλ».

•    Η κ. Γκερέκου δεν παραβρέθηκε σε καμία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρά τις προσκλήσεις μας, για να μάθει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα, να συνδράμει στην προώθηση λύσεων, να καταθέσει ιδέες και απόψεις και, κυρίως, να αποδείξει ότι δεν είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών και ότι χρησιμοποιεί την Κέρκυρα ως βάθρο ανάδειξής της, εξαπατώντας κάθε φορά τους πολίτες που την αναζητούν και δεν την βρίσκουν πουθενά.
  
•    Η κ. Γκερέκου περιφέρει ως τρόπαιο – από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές – το αναπτυξιακό σχέδιο που εκπόνησε για την Κέρκυρα και το εξήγγειλε μετά «βαΐων και κλάδων» εκθέτοντας συνάμα με τον εαυτό της και Υπουργό του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια δεν έκανε καμία προσπάθεια για τη χρηματοδότησή του.
  Ψεύδεται δε όταν αναφέρει ότι η Περιφέρεια δεν κατέθεσε λίστα έργων για ένταξη στο περίφημο αναπτυξιακό σχέδιο, καθώς μια ολόκληρη ομάδα υπηρεσιακών παραγόντων εργάστηκε πάνω σε αυτό, για να λάβουμε την απάντηση από το Υπουργείο ότι χρήματα δεν υπάρχουν.

  Η τακτική του μηδενισμού του έργου μας προκαλεί το αίσθημα δικαίου τόσο της Περιφερειακής Αρχής όσο και των υπαλλήλων της Περιφέρειας που κατέθεσαν τις δυνάμεις τους για να θεμελιωθεί η Περιφέρειά μας σε μια δύσκολη περίοδο, να οργανωθεί σε μια ενιαία διοίκηση, να ξεπεράσει τους σκοπέλους της γραφειοκρατίας, να επανεκκινήσει το ΕΣΠΑ, να δώσει μάχες για τα συμφέροντα των πολιτών.

  Κατανοώ, βέβαια, την έλλειψη ψυχραιμίας της κ. Γκερέκου και την επίθεσή στο πρόσωπό μου, καθώς βλέπει – δημοσκοπικά – να καταποντίζεται, αφού «έχουν γνώση οι φύλακες» και κυρίως οι Κερκυραίοι που θεωρούν ότι οι χαμένες θητείες δεν είναι παρά οι δικές της βουλευτικές θητείες.       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου