Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Απάντηση του βουλευτή λευκάδας προς το το Εργατικό Κέντρο, Λευκάδας - Βόνιτσας, για την ανακοίνωσή του περί πεζοδρομήσεως και για το βουλευτή Λευκάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς το Εργατικό Κέντρο, Λευκάδας - Βόνιτσας, για την ανακοίνωσή του περί πεζοδρομήσεως και για το βουλευτή Λευκάδας.

ΑΓΑΝΤΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ

    Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες… πολλά φορτώνετε στον αντιλαϊκό και αντεργατικό Βουλευτή, που …«θα στείλει στον Έβρο ή στο Τριεθνές», (φροντίζοντας και για θάλασσα), τους λειτουργούς της νομιμότητας…
    Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες, που δε φρόντισε ο βουλευτής «το ελεύθερο πεζοδρόμιο» και όλα τα υπόλοιπα, …καταργώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση…
    Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες, στις κατηγόριες σας για το Βουλευτή, που …«για λογαριασμό λίγων καταστημάτων» επιδίωξε την πεζοδρόμηση και …«ευθύνεται για τις μεσαιωνικές σχέσεις εργασίας»…
    Αγάντα σύντροφοι εργατοπατέρες, σαν πολλά δεν του καταλογίζετε;

    Αν όμως ρωτήσετε τους Λιμενικούς, όπως και τους άλλους ένστολους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, θα σας πουν ότι είναι περήφανοι για το Βουλευτή Λευκάδας, που μαζί με άλλους τέσσερις συνάδελφούς του, αξίωσαν τη μισθολογική τους αποκατάσταση, ξεκαθαρίζοντας ότι θα καταψήφιζαν σχετικό νομοσχέδιο που θα τους άφηνε ακάλυπτους.
    Αν ρωτήσετε τους εργαζόμενους των …« λίγων καταστημάτων» της παραλίας, θα σας πουν ότι η αγωνία τους στο ενδεχόμενο να μείνουν άνεργοι, ξεπεράστηκε.
    Αν κάνατε τον κόπο να διαβάζατε την χθεσινή ανακοίνωση του βουλευτή για την πεζοδρόμηση, θα βλέπατε να «υπογραμμίζεται η συνεισφορά του Λιμεναρχείου και του Λιμενάρχη», για τη θετική έκβαση του θέματος.
  
    Αυτή η θετική έκβαση, οφείλεται ακριβώς «στο Νόμο και τις διατάξεις», για τον οποία επιλεκτικά κόπτεστε, ο οποία ορίζει ότι «κατά το άρθρο 295 του Γενικού Κανονισμού του Λιμένα, υπάρχει δυνατότητα προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, λόγους ασφάλειας ή σε έκτακτες περιπτώσεις», και του οποίου άρθρου η εφαρμογή συστήθηκε, μετά την παρέμβαση του βουλευτή.

    Αφήστε λοιπόν τα ευφυολογήματα και την παραπληροφόρηση, για το «ναι σε όλα», προς τον εκπρόσωπο της Λευκάδας, που δε δίστασε και εξακολουθεί να μη διστάζει, καλώς ή κακώς και ανάλογα με την πολιτική ανάγνωση των “παροικούντων στη Ιερουσαλήμ”, να συγκρουστεί, όταν θεωρεί ότι έτσι πρέπει πράξει.
  
    Ο βουλευτής Λευκάδας, δεν είναι υποκινούμενος όπως πολλοί από σας. Προασπίζει τα συμφέροντα των συμπολιτών του και θα κριθεί από αυτούς για πολλοστή φορά, όταν έλθει η ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου