Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Έξωση από το ΤΑΟΛ στην μισθώτρια εταιρεία του «Ionian Star»

Σε εκτέλεση της έξωσης της μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου «Ionian Star» προχώρησε δια του προέδρου του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λευκάδας «ΤΑΟΛ», στην ιδιοκτησία του οποίου βρίσκεται το ακίνητο.


Παρουσία δικαστικών επιμελητών και της αστυνομίας εκκενώθηκε σήμερα το πρωί από τους ενοικιαστές και τους εργαζόμενους το ξενοδοχείο.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με την μη έγκαιρη καταβολή των μισθωμάτων είναι λίγο πολύ γνωστό. Είχε βρει όμως, όπως αφήνονταν να εννοηθεί, το δρόμο του διακανονισμού.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση για εκτέλεση της έξωσης χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου κι ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία δημιουργούν εύλογα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν τα χρωστούμενα μισθώματα είναι ελάχιστα -γίνεται λόγος για 11 χιλιάδες- λαμβανομένου υπόψη του μηνιαίου ύψους του μισθώματος.

Να προσθέσουμε ότι σχετικά πρόσφατη ανακοίνωση του προσωπικού του ξενοδοχείου ανέφερε μεταξύ άλλων για το ζήτημα: «Το ξενοδοχείο Ιόνιον Σταρ είναι μια ελληνική εταιρεία που εδρεύει και φορολογείται στην Ελλάδα, προσφέροντας δουλειά σε δύσκολους καιρούς σε πάνω από 15 ελληνικές οικογένειες χωρίς ουδέποτε να έχει προβεί σε καμία απόλυση. Για τους παραπάνω λόγους βρισκόμαστε στο πλευρό της εταιρείας μας, διαφυλάσσοντας πάνω από όλα τις δουλειές μας, αντιτασσόμενοι σε ανεδαφικά σχέδια άλλων συμφερόντων

πηγη:www.kolivas.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου